pofta buna

Gofrete

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente
Zahar pudra (140g), migdale sau nuci (140g), faina (40g), albusuri (3), coaja rasa de lamaie.

Mod de preparare
Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul si se bate din nou tare de tot. Se adauga migdalele sau nucile tocate marunt, aroma si faina. Compozitia se pune intr-un cornet de hartie si se formeaza batonase lungi de circa 8 cm, pe o teva unsa cu unt. Se coc la foc potrivit, 10-15 minute. Se scot din tava, se pun fierbinti pe facalet sau pe o sticla si se apasa usor ca sa ia forma de semicerc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: