pofta buna

Ciorba de toamna

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente
250 g de fasole verde, 100 g de fasole uscata, 2-3 gogosari, 5-6 rosii, 2-3 morcovi, 2 radacini de patrunjel, un cabanos.

Mod de preparare
Cabanosul se taie felii care se pun intr-o oala cu o ceasca cu apa. Se da la fiert, timp in care se curata zarzavatul si se taie cubulete iar fasolea verde se rupe bucati. Fasolea boabe, inmuiata cu o seara inainte (daca este de anul acesta nu mai e nevoie), se fierbe separat. Se pun toate la fiert, in afara de fasolea boabe, care se adauga aproape de sfarsit. Lasam sa fiarba 15 minute, punem fasolea boabe, mai dam un clocot si servim cu smantana si patrunjel verde tocat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: