pofta buna

Ciorba de perisoare de pasare

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente
O gaina, 2 cepe, 1 morcov, 1 patrunjel, o telina, 2 linguri de orez, 2 oua, o lingurita cu faina, 2 linguri de smintina, patrunjel verde, sare, o lamiie mare

Mod de preparare
Curatati carnea de pe oase si lasati-o la o parte. Intr-un vas, puneti apoi oasele la fiert cu 3 litri de apa, luati spuma de cite ori este nevoie si dupa o ora, strecurati zeama, pe care o puneti din nou la fiert cu o ceapa marunt tocata si zarzavaturile. Intre timp, dati prin masina detocat carnea impreuna cu o ceapa. In castron, peste tocatura, puneti albusurile, o lingura buna de verdeata tocata marunt si sare dupa gust. Din compozitie pregatiti perisoare pudrate cu faina. Cind zarzavatul este fiert, puneti orezul si perisoarele, potriviti de sare si lasati vasul pe foc domol inca 25-30 de minute. Dregeti ciorba cu galbenusuri, combinate cu smintina, acriti cu zeama de lamiie si puneti verdeata tocata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: