pofta buna

Ciorba de crenvursti cu iaurt

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente
Crenvursti (250 g), ceapa verde (2-3 legaturi), patrunjel (1 legatura), faina (1/2 lingura), iaurt (1/2 borcan), sare, apa (1 1/2 l).

Mod de preparare
Se fierb crenvurstii taiati bucatele intr-un vas cu 1/2 l apa. In alt vas, se fierbe ceapa verde curatata si tocata marunt. Se adauga faina desfacuta in putina apa rece si crenvurstii fierti si scursi de apa, lasindu-se sa mai fiarba impreuna 10-15 minute. Se potriveste cu sare. Se rastoarna iaurtul in castron, apoi se adauga treptat ciorba fierbinte. Pe deasupra, se presara patrunjel si marar verde tocate marunt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: