pofta buna

Chec Felicia

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente
6 oua, 2 cani de zahar, 7 linguri de ulei, 27 de linguri pline cu faina, 300 g de nuci, 2 borcane mici cu iaurt, o lingurita cu bicarbonat, 1 lamiie, esenta de rom o lingurita si ½ lingura de cacao.

Mod de preparare
Frecati bine timp de ½ ora ouale cu zaharul bine pina cind se face o spuma, amestecind numai intr-un singur sens pina cind zaharul se topeste complet. Puneti treptat uleiul ca la maioneza, adaugati toata faina dintr-o data si bicarbonatul pus in iaurt. De asemenea, puneti lamiia, esenta si nucile. Omogenizati amestecul bine si pregatiti 2 tavi mici. Luati 3-4 linguri din aluat, in care adaugati cacao. Puneti checul in tavi, adaugati apoi partea de aluat oprita pe care o combinati cu cacao. Dati tavile la cuptor fierbinte 10-15 minute, apoi la foc mic alte 15 minute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: