pofta buna

Chec cu caise si migdale

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente
1 cantitate compozitie pandispan: 175 g migdale macinate, 100 g caise uscate, taiate bucati
Ornare: 150 g brinza dulce vanilata, 1 conserva de 400 g caise jumatati, scurse si taiate felii subtiri

Mod de preparare
Se incinge cuptorul la 170 grade. Se unge o forma rotunda de 23 cm diametru. Se tapeteaza cu hirtie. Se face checul: inainte de a ingloba albusurile in compozitie, amestecati usor in ea migdalele pisate si caisele uscate. Incorporati albusurile. Turnati compozitia in forma si nivelati. Coaceti in centrul cuptorului 1 1/2 ora pana devine ferma la atingere .
Ornarea: puneti cu lingura branza dulce deasupra si aranjati felii de caise in cercuri concentrice. Puteti obtine brinza dulce vanilata adaugand citeva picaturi de esenta de vanilie si 1 lingura zahar tos in branza proaspata. Amestecati bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: