pofta buna

Urda cu marar

Posted on: Noiembrie 7, 2008

Ingrediente
Urda (400 g), smintina (2 linguri), unt (50 g), marar, sare.

Mod de preparare
Se pune untul intr-un castron si se freaca cu o lingura de lemn. Se adauga urda trecuta prin sita, smantina, sare dupa gust si se bate bine cu lingura de lemn pina devine ca o crema. La sfirsit se amesteca cu mararul. Se aseaza pe farfuria de servit. Se da forma dorita si se pastreaza timp de 2-3 ore la rece, dupa care se serveste. Cine doreste poate adauga ceapa verde, taiata marunt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: