pofta buna

Tocana din maruntaie de pui

Posted on: Noiembrie 7, 2008

Ingrediente
300 g de ficat de pui, 300 g de pipote de pui, o ceapa mare, un gogosar, o rosie, pasta de ardei, boia, pasta de ardei, crema de gulas, 1 dl de smantana, o lingurita cu Delikat, 40 g de untura sau ulei, sare.

Mod de preparare
Ficatul se spala bine. Pipotele se curata si se spala cu atentie. Ceapa taiata marunt se caleste in grasime pana devine lucioasa. Se adauga condimentele: boia, pasta de ardei, crema de gulas, apoi gogosarul taiat cubulete si rosia taiata felii si maruntaiele. Se stinge cu 0,5 l de apa si se fierbe la foc mic pana se moaie pipotele. Punem sare si smantana si lasam sa dea in clocot. Se serveste cu galuste de faina sau paste fainoase.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: