pofta buna

Tarta cu carne si ciuperci

Posted on: Noiembrie 7, 2008

Ingrediente
Aluat: 250 g faina,125 g unt rece, sare, un ou crud, 2 linguri apa rece.
Umplutura: 300 g carne tocata, 200 g ciuperci, carnat de porc, o ceapa, masline verzi, branza de vaca, rasa, 3 oua, o cutie cu smantana, sare piper, vegeta.

Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele. Amestecul se pune in forma de tarta tapetata cu hartie. Aluatul se inteapa cu o furculita.Peste aluat se pune carnea tocata condimentata apoi ciupercile din conserva taiate bucati mai mari si o bucata de carnat de porc taiat felii subtiri. Ceapa se taie feliute subtiri si se pune peste tarta. Se adauga apoi maslinele verzi taiate in 2 si branza rasa. Deasupra se toarna amestecul de oua si smantana. Se da la cuptor pentru ~ o ora.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: