pofta buna

Rosii umplute cu pasta de peste

Posted on: noiembrie 7, 2008

Ingrediente
8 rosii, 2 conserve de peste (ton sau macrou), 2 linguri margarine, 4 catei de usturoi, sare, piper, patrunjel verde.

Mod de preparare
Rosiile se pregatesc pentru umplut, se sareaza si se lasa la scurs. Pestele se scurge de ulei, se faramiteaza cu furculita si apoi se freaca bine cu margarina. Se condimenteaza cu usturoiul ras sau tocat marunt, sare, piper si se omogenizeaza.Cu acest amestec umpleti rosiile. Deasupra ornati cu patrunjel verde.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: