pofta buna

Rosii umplute cu orez si maioneza

Posted on: Noiembrie 7, 2008

Ingrediente
8 rosii mijlocii, 100 gr orez, maioneza, o legatura de patrunjel, o legatura de marar, cateva frunze de salata verde, sare, piper.

Mod de preparare
Rosiile se pregatesc pentru umplut, se sareaza si se lasa la scurs cu gura-n jos. Orezul fiert si racit se amesteca cu maioneza, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga verdeata tocata marunt. Cu acest amestec umpli rosiile, le asezi pe platou peste frunze de salata si ornezi cu frunze de patrunjel.

Mod de servire: Se servesc reci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: