pofta buna

Rasol de peste cu cartofi natur

Posted on: Noiembrie 7, 2008

Ingrediente
Peste (100 g), morcov (5-6 felii), patrunjel (4-5 felii), dafin (1 foaie), patrunjel verde, zeama de lamaie (1 lingurita).

Mod de preparare
Se fierb feliile de zarzavat impreuna cu foaia de dafin. Cind sunt aproape fierte, se pune pestele curatat si spalat si sarea, cu care se lasa sa fiarba inca 10-20 minute la foc incet. se scoate apoi pestele cu grija sa nu se sfarime si se pune pe un platou mic.

Servire
Se toarna zeama de lamiie deasupra si se serveste cu cartofi natur. Se presara cu verdeata deasupra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: