pofta buna

Pasta gratinate cu peste

Posted on: Noiembrie 7, 2008

Ingrediente
1,4 l concentrat de pui, 4 linguri ulei de masline, 450 g cartofi, taiati cubulete, 300 g paste, 450 ml frisca, nebatuta, 2 oua, 3 dovlecei, taiati felii, 300 g fileuri de macrou sau cod, 200 g fileuri de salau sau somn, 175 g cascaval, ras, 1 ceapa, tocata marunt, 2 catei de usturoi, taiati marunt, 1 legatura patrunjel proaspat, tocat (pastrati coditele)

Mod de preparare
Aduceti concentratul de pui la punctul de fierbere, adaugati coditele de patrunjel si fierbeti inabusit timp de 5 minute. Incingeti uleiul la foc potrivit si caliti ceapa si usturoiul, timp de 2-3 minute. Adaugati cartofii si patrunjelul. Prajiti timp de 2-3 minute, amestecand de cateva ori si potriviti de sare si piper. Turnati deasupra concentratul strecurat, aduceti la punctul de fierbere, micsorati flacara si fierbeti inabusit timp de 5 minute. Adaugati pastele si continuati fierberea timp de inca 10 minute. Scurgeti. Preincalziti cuptorul la semnul 5/190 grd.C. Bateti frisca impreuna cu ouale intr-un bol mare, potriviti de sare si piper, adaugati amestecul cu paste, dovlecelul, fileurile taiate cubulete si cascavalul. Turnati compozitia intr-un vas de Jena si dati la cuptor timp de 35-40 minute, pana se rumeneste. Serviti cu salata de rosii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: