pofta buna

Pasta din peste rasol

Posted on: Noiembrie 7, 2008

Ingrediente
1 kg peste fiert rasol, o ceapa mare (100 g), 3 linguri untdelemn, 150 g unt, un virf de cutit piper, un virf de lingurita ienibahar, 1/2 lingurita nucsoara rasa, sare fina.

Mod de preparare
Se fierbe intreg sau taiat in bucati mari, intr-un vas de marime potrivita.In apa se fierb, in prealabil, zarzavatul si ceapa taiate in sferturi si cartofii intregi care se scot dupa ce au fiert; restul de zarzavat se lasa sa fiarba in continuare.Dupa ce pestele s-a racit, carnea se scoate de pe oase, se trece prin masina de tocat de 2 ori, impreuna cu ceapa taiata marunt si calita in untdelemn cu 1/2 lingurita cu sare si condimentele, la foc mic, pina cind devine lucioasa, fara sa se rumeneasca.Untul se freaca pina cind se moaie, apoi se adauga tocatura, amestecindu-se bine; se sareaza dupa gust.Pasta se aranjeaza pe un platou sau cu ea se fac sandvisuri.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: