pofta buna

Pasta de jumari cu ceapa

Posted on: Noiembrie 7, 2008

Ingrediente
500 gr. jumari, o ceapa medie, sare, piper, boia, ceapa verde pentru servit.

Mod de preparare
Se cumpara sau se prepara din slanina 500 gr. de jumari, se dau prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa taiata foarte fin, eventual rasa pe razatoarea cu gauri mici, se portiveste de sare si piper. Se pastreaza la rece mai mult timp.

Servire
Se serveste sub forma de tartine, unsa pe paine, cu rondele de ceapa verde si boia de ardei presarata deasupra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: