pofta buna

Papanasi cu branza de vaci

Posted on: Noiembrie 7, 2008

Ingrediente
400 g de branza de vaci, 2 oua intregi, 3 linguri de gris, 3 linguri de faina, un praf de sare, ulei pentru prajit, smantana pentru servit.

Mod de preparare
Se framanta bine branza cu dosul lingurii de lemn pana devine o pasta, se amesteca cu ouale, grisul, faina si un praf de sare. Se iau cu lingura, se rotunjesc intre palme si se pun la fiert in apa clocotita putin sarata. Se fierb pana ce se ridica la suprafata. Se scot cu lingura cu gauri si se pun intr-o tigaie de teflon cu putin ulei. Se lasa sa se rumeneasca, dupa care se pun in farfurie si se servesc cu smantana deasupra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: