pofta buna

Paine cu surprize

Posted on: Noiembrie 7, 2008

Paine cu surprize
Ingrediente
Pentru coca: 500 g faina de cea mai buna calitate, 2 cesti de apa, nu cani de ceai, din alea de cafea, sare, o nuca de drojdie.Umplutura: oua fierte intregi, sunca presata, masline fara samburi, crenvusti intregi fierti.

Mod de preparare
Se pune drojdia la inmuiat in apa calduta, se amesteca cu faina, sarea si apa.Trebuie sa iasa o coca mai tare decat smantana, se lasa la crescut cam doua ore intr-un loc cald. Coca de paine se imparte in doua. Se pune prima parte intr-o tava tapetata cu faina. Se pun peste aluat oua fierte, intregi, sunca presata, masline fara samburi, crenvusti intregi fierti, apoi se acopera cu partea a doua din aluat. Se unge deasupra cu un ou batut si apoi se da la cuptor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: