pofta buna

Oua vieneze

Posted on: noiembrie 7, 2008

Ingrediente
7 oua, 150 g pasta mici, pesmet, ulei.

Mod de preparare
5 oua se fierb tari, se curata de coaja si se lasa la racit. Se invelesc apoi intr-un strat subtire de pasta de mici, se dau prin cele doua oua ramase, batute bine cu furculita, si prin pesmet, dupa care se prajesc intr-o baie de ulei. Dupa ce s-au racit, se taie în patru cu un cutit umezit cu putina apa.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: