pofta buna

Oua umplute

Posted on: Noiembrie 7, 2008

Ingrediente
4 oua, 2 buc. ficat de gaina, o ceapa, o lingurita cu virf de unt, 2 linguri de coniac, sare, piper si citeva frunze de salata verde

Mod de preparare
Fierbeti ouale foarte tare, curatati-le si taiati-le in jumatati pe lung. Intr-o craticioara, pe foc mic, prajiti in unt ficatul taiat in bucati mici, impreuna cu ceapa. Cind ceapa se aureste, luati vasul la o parte, potriviti de sare si piper, apoi adaugati in compozitie galbenusurile fierte. Dati totul de doua ori prin masina de tocat. Omogenizati amestecul, aromati-l cu coniac si umpleti albusurile. Asezati-le pe platou peste frunze de salata verde, taiate, si serviti-le in urmatoarele 5 minute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: