pofta buna

Oua umplute cu sardele

Posted on: Noiembrie 7, 2008

Ingrediente
Oua, sardele, unt, pasta de peste, salata verde

Mod de preparare
Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua, in lung. Se scot galbenusurile, se pun intr-un castron si se adauga la 6 oua, 2-3 sardele de la care se scot oasele, 50 g unt si o lingurita de pasta de peste. Totul se freaca bine pina devine o pasta cu care se umple albusurile. Se asaza pe o farfurie garnisita cu frunze de salata verde.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: