pofta buna

Oua umplute cu pate de ficat

Posted on: Noiembrie 7, 2008

Ingrediente
3oua, 250 g de ficat, 200 g de unt, patrunjel verde, sare, piper.

Mod de preparare
Ficatul se fierbe, apoi se da prin masina de tocat carne de doua ori. Separat, ouale se fierb tare, apoi se curata si se taie in doua pe lungime. Untul se freaca spuma, se adauga galbenusurile fierte si se condimenteaza cu sare si piper. Compozitia astfel obtinuta se omogenizeaza cu pateul de ficat, apoi se umplu jumatatile de albus si se asaza pe un platou, garnisindu-le cu patrunjelul tocat marunt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: