pofta buna

Oua umplute cu pasta de peste

Posted on: Noiembrie 7, 2008

Ingrediente
1 piept de pasare, 50 g de unt, 6 galbenusuri, o lingurita pasta de peste, sare, piper

Mod de preparare
Fierbeti pieptul de pasare si dati-l prin masina de tocat. Frecati tocatura cu galbenusurile fierte tari, adaugati pasta de peste, puneti sare si piper. Umpleti jumatatile de albus, puneti-le pe platou si acoperiti-le cu sos maioneza sau sos tartar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: