Oua cu ficat de pasare
Posted Noiembrie 7, 2008
on:Ingrediente
4-5 oua, 40-50 g unt, 50 ml untdelemn, sare, piper, 100 g ficat de pasare, 30 g unt sau untdelemn, o ceapa mica, patrunjel.
Mod de preparare
Ceapa taiata marunt se caleste un minut, in unt sau untdelemn si se adauga ficatul taiat in fasii lungi de 3-4 cm si groase de 1 cm. Se prajesc 8-10 min la foc mic pana se înmoaie. Apoi se ia cratita de pe foc si se adauga un varf de lingurita cu sare, un varf de cutit cu piper si patrunjel taiat marunt. Se amesteca si se pastreaza pe un vas cu apa calduta acoperit pana se pregateste omleta. Ficatul se desarta peste omleta, aceasta se indoaie in
jumatate si se serveste fierbinte, presarata cu patrunjel.
Anunțuri
Lasă un răspuns