pofta buna

Omleta cu cas

Posted on: Noiembrie 7, 2008

Ingrediente
Oua (6), lapte (6 linguri), untura (1 lingura), faina (1 lingurita), cas (100 g), sare, piper.

Mod de preparare
Galbenusurile, faina si laptele se bat bine cu furculita. Se adauga albusurile batute spuma tare. Se prajeste in untura incinsa.

Servire
Se serveste fierbinte, presarata cu cas ras.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: