pofta buna

Ochiuri romanesti cu smantana

Posted on: Noiembrie 7, 2008

Ingrediente
4 oua, 200 ml smantana, 100 ml lapte, o singura lingurita cu virf de faina, sare, piper, unt, cascaval ras sau telemea rasa.

Mod de preparare
Faina se dilueaza cu laptele rece si smantana, se adauga un varf de lingurita cu sare si, facultativ, un varf ascutit cu piper. Se pregatesc ochiuri romanesti si se aseaza intr-un vas rezistent la foc. Se toarna smantana peste ochiuri, se presara si cascavalul si se pun cateva bucatele de unt deasupra. Se dau la cuptor, cu 10 -15 minute inainte de servire, ca smantana sa se lege cu faina ca un sos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: