pofta buna

Medalion de somn

Posted on: Noiembrie 7, 2008

Ingrediente pentru 4 portii
4 linguri ulei de masline, 450g somn, taiat felii (medalioane) de 2,5cm grosime, 4 felii sunca de Praga, taiate pe jumatate, 2 catei de usturoi, zdrobiti, 400g spanac (din conserva), 1 ardei iute, curatat de seminte, taiat felii, 1 legatura ceapa verde, taiata segmente, 2 linguri sos de soia

Mod de preparare
Incingeti o tigaie din teflon la foc mare si adaugati jumatate din cantitatea de ulei. Prajiti pestele timp de 3 minute, pe fiecare parte. Presarati un praf de sare si tineti pestele la cald. Prajiti sunca pana devine crocanta.
Incingeti 1 lingura de ulei, adaugati usturoiul si caliti-l timp de 2 minute, amestecand continuu. Adaugati spanacul si caliti-l timp de 2 minute. Potriviti de sare si piper si portionati pe farfurii incalzite.
Incingeti uleiul ramas si caliti ardeiul iute si ceapa timp de 2 minute; adaugati sosul de soia.
Asezati pestele peste spanac, puneti deasupra sunca crocanta si apoi stropiti cu amestecul de ardei, ceapa si sos de soia.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: