pofta buna

Masline umplute

Posted on: Noiembrie 7, 2008

Ingrediente
250 g masline, 50 g unt, o lingurita de pasta de peste.

Mod de preparare
Se aleg masline mari, frumoase, si se fierb in apa in cateva clocote, ca sa se mai desareze. Se cresteaza in lung si se scoate samburele cu grija, ca sa nu se sfarame maslina, si se umple, ajutandu-ne cu lingurita, cu putina pasta de peste frecata cu unt. Se aseazã maslinele pe farfurie, cu frunze de salata imprejur.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: