pofta buna

Crema fondue

Posted on: Noiembrie 7, 2008

Ingrediente
Usturoi, vin, brinza, piper, faina, coniac.

Mod de preparare
Se freaca peretii unei cratite cu usturoi pisat, apoi se umple cu vin si se adauga brinza taiata in cubulete si piperul. Cratita se pune pe foc mic si se amesteca in continuu cu o lingura de lemn, pina ce compozitia devine ca o crema. Se dizolva faina in putina crema, apoi se toarna, amestecind mereu in crema fierbinte. Se lasa sa mai dea un clocot, se adauga coniacul, apoi se serveste cu crutoane de paine alba.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: