pofta buna

Ciorba cu carnati afumati

Posted on: Noiembrie 7, 2008

Ingrediente
500 g de carnati afumati, o ceapa, o varza acra, 2-3 morcovi, o radacina de patrunjel, marar, cimbru, bulion sau zeama de varza.

Mod de preparare
Morcovii si patrunjelul se curata, se spala, se taie cuburi si se pun la fiert. Se adauga ceapa curatata si taiata marunt si carnatii taiati felii sau bucati. Cand au inceput sa clocoteasca, se pune varza taiata fideluta, marar si cimbru. Daca mai e cazul, se acreste ciorba cu bulion sau cu zeama de varza. Se serveste cu smantana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: