pofta buna

Saslik

Posted on: Noiembrie 6, 2008

Ingrediente
Carne de miel sau de oaie (500 g), slanina (150 g), rosii (4), ardei gras (3), sare, piper, orez (200 g), ulei (3 linguri), lamii (3).

Mod de preparare:
Se taie carnea in bucatele mici si se dau prin ulei, piperindu-le. Se frig apoi pe frigaruie, sau se aseaza pe un gratar, alternind cu felii de slanina, ardei si rosii. Gratarul trebuie sa fie foarte incins.

Servire:
Saslikul se serveste insotit de orez fiert, stropit cu unt si jumatati de lamii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: