pofta buna

Pui umplut cu tocatura si ciuperci

Posted on: Noiembrie 6, 2008

Ingrediente
1 pui, 200 gr. ficat, 100 gr. slanina proaspata, 200 gr. miez de piine alba veche, 1 ou, 100 gr. ciuperci, putin cimbru, patrunjel verde, o lingura coniac, 25 gr. unt, sare, piper

Mod de preparare
Se toaca ciupercile si patrunjelul. Se pune intr-o tigaie slanina taiata marunt, se topeste, se adauga ciupercile, apoi ficatul taiat felioare. Se inabusa repede totul si se pipereaza. Se ia de pe foc, se adauga si miezul de piine, care s-a farimitat intre degete. Se adauga cimbrul (cernut), coniacul si oul bine batut. Se umple puiul, se coase deschizatura. Se unge pasarea cu unt si se frige la cuptor la foc iute, cca 40 minute, supraveghind mereu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: