pofta buna

Piept de pui cu mustar si tarhon

Posted on: Noiembrie 6, 2008

Ingrediente pentru 4 portii
2 linguri mustar de Dijon, 2 catei de usturoi, zdrobiti, 4 bucati piept de pui, curatate de pielite, 500 g cartofi, curatati de coaja, 3 linguri ulei de masline, 1 lingurita boia, 150 ml vin alb, sec, 200 ml smantana dulce, nefermentata

Mod de preparare
Pentru a pregati marinata, amestecati mustarul cu usturoiul. Crestati carnea si un-geti-o cu marinata. Dati la rece minimum 30 de minute.
Preincalziti cuptorul la semnul 6/200sC. Presarati carnea cu sare si piper negru, proaspat macinat, puneti-o intr-o tava de friptura si dati la cuptor timp de 40 minute.
Taiati cartofii bucati mari si rumeniti-i timp de 35 minute (pana se patrund) intr-o alta tava, in care ati presarat boia in ulei. Amestecati smantana cu vinul si tarhonul si turnati compozitia peste carne, cu 10 minute inainte de a fi gata. Serviti cu garnitura de cartofi rumeniti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: