pofta buna

Pasteta cu sunca

Posted on: Noiembrie 6, 2008

Ingrediente
300 g sunca slaba, 3 oua, 100 g ciuperci, 150 g unt, 100 ml smintina groasa (se poate inlocui cu 50 g unt), 5-6 sardele, 80 g ceapa, condimente de pasteta.

Mod de preparare
Ceapa rasa fin se caleste, un minut, in 50 g unt si se adauga ciupercile bine spalate, taiate cit mai marunt, 1/2 lingurita cu sare si condimentele, lasindu-le sa fiarba, acoperite la foc mic, pina cind scade apa ce o lasa;daca este nevoie se adauga 1-2 linguri cu apa, pina cind se moaie bine.Cind sint gata, trebuie sa fie bine scazute.Ouale fierte tari se curata de coaja.Sunca se trece de 2 ori prin masina de tocat, impreuna cu ciupercile reci.La tocatura se adauga galbenusurile bine zdrobite cu furculita, albusul taiat mai mare, smintina si sardelele, amestecindu-le bine toate cu restul de unt (frecat pina ce se moaie);se adauga dupa guest, sare fina.Pasta se foloseste pentru sandvisuri sau se aranjeaza pe platou ca si pastetele.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: