pofta buna

Medalion din piept de pasare

Posted on: Noiembrie 6, 2008

Ingrediente
1 piept de gaina fiert, 3 linguri de pesmet, o cescuta cu lapte, 1 galbenus, o lingura de smintina, 5 linguri de ulei, o lamiie, o lingura de faina, sare, piper

Mod de preparare
Dati prin masina de tocat pieptul de pasare fiert, apoi combinati-l cu pesmetul muiat in putin lapte (apa), adaugati galbenusul, smintina, sare si piper dupa gust. Omogenizati compozitia, faceti apoi mici medalioane rotunde, groase de 1-2 cm, dati-le prin faina si rumeniti-le pe ambele parti in uleiul fierbinte. Asezati-le pe platou, decorati-le cu cite o felie subtire de lamiie.

Servire
Se servesc fierbinti, cu salata verde.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: