pofta buna

Friptura in sos picant

Posted on: Noiembrie 6, 2008

Ingrediente
600 g de muschi de porc, 2 dl de smantana, o ceapa, o lingurita cu maghiran, faina, sare, piper, ulei.

Mod de preparare
Ceapa taiata marunt se caleste putin in ulei, se adauga bucatile de carne, sare, piper si maghiran, se amesteca bine si se lasa sa se friga putin. Se setinge cu apa si se fierbe inabusit. Cand carnea este aproape gata, se adauga un sos din smantana si faina si se lasa sa clocoteasca cateva minute. Se serveste cu garnitura de macaroane sau cu orez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: