pofta buna

Prajitura Lepa Brena

Posted on: noiembrie 8, 2008

Ingrediente si preparare
Blatul: 6 albusuri, 6 linguri zahar, 6 galbenusuri, 5 linguri faina, 1 lingura cacao, 1/2 praf copt stins. Se coace ca orice blat. Se raceste.
Crema 1: Se freaca pe abur 3 galbenusuri cu 100 gr. zahar pudra. Se raceste. Se freaca 100 gr. unt. Se adauga amestecul de galbenusuri si vanilie. Se intinde peste blat.
Crema 2: Se freaca 100 gr. unt cu 100gr. zahar pudra, 2 linguri cacao si esenta de rom. Se intinde peste crema 1
Crema 3: Se bat pe abur 3 albusuri cu 9 linguri de zahar pudra. Se intinde peste crema 2.

About these ads

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: